Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bele kell állni. Ha meg sem próbáljuk, akkor tényleg semmi változás nem lesz ebben az országban. Legyen vége a nyafogás korszakának! Szervezzük meg magunkat, hogy aztán építhessünk egy olyan országot, ahol mindenki otthonra lel. Álljunk bele, csatlakozz!

CSATLAKOZZ A CSAPATOMHOZ!

Legyen kormányváltás! Legyen Karácsony!

Ha támogatod a kormányváltást és Karácsony Gergely miniszterelnöki-jelölését írd alá, segítsd a kampányát:

Akkor fog jól működni Magyarország, ha az élet kevésbé napos oldalára született emberek is megkapják az esélyt a felemelkedésre – úgy, ahogy egykor én is megkaptam. Ezen szeretnék dolgozni. Ezért fogadtam el a Párbeszéd Magyarországért és az MSZP miniszterelnök-jelölti felkérését. Támogasd a jelölésem, írd alá, segítsd a kampányt!

 

 

Az “Küldés” gomb megnyomásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Párbeszéd Magyarországért Párt (továbbiakban Adatkezelő) a fenti személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb jogszabályok alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Adatkezelő: Párbeszéd Magyarországért Párt (email: info@parbeszedmagyarorszagert.hu) Nyilvántartási azonosító: NAIH-70070/2013.

Vezetéknév (kötelező)

Keresztnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Irányítószám (kötelező)

Város

Lakcím

Telefonszám

Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.