A TELJES PROGRAM

Home / PROGRAMOM / A TELJES PROGRAM

TELJES PROGRAM: Budapest mindenkié (PDF)

Budapest ma egy kettészakított város. Egyik oldalon ott vannak a kiváltságosok, a NER oligarchái és kiszolgálói, másik oldalon a budapestiek, a többség, akikről megfeledkezett a város vezetése. Ez a program a változás programja. Arról szól, hogyan vehetjük vissza Budapestet a kiváltságosoktól, hogy megoldjuk azokat a problémákat, amelyekkel a budapestiek napról napra megküzdenek.

Hogyan vegyük vissza, ami a budapestieknek jár, hogy gondoskodhassunk magunkról: elérhető lakhatás, működő egészségügy, szociális törődés és esélyegyenlőség. Területek, amit Budapest jelenlegi vezetése semmibe vesz.

Hogyan vegyük vissza a döntés jogát, hogy többet semmit se dönthessenek rólunk nélkülünk. Hogy a ránk erőltetett felesleges presztízsberuházások helyett a budapestieknek valóban szükséges fejlesztések történjenek.

És hogyan vegyük vissza a jövőnket: mert ha nem teszünk valamit a klímaváltozás megállításáért azonnal, akkor Budapest soha nem lesz olyan, amilyennek szeretnénk, élő, élhető és emberközpontú város.

Ez a program széleskörű együttműködés eredménye. Alapja az előválasztáson meghirdetett szakmai anyagom, de kiegészítettük fontos intézkedésekkel, amelyek korábban Horváth Csaba és az MSZP, Kálmán Olga és a DK, vagy Kerpel-Fronius Gábor és a Momentum programjában szerepeltek.

Október 13. után visszavesszük Budapestet, és egy olyan várost építünk, ahol mindenki otthon érzi magát. Mert Budapest mindenkié!

TELJES PROGRAM: Budapest mindenkié (PDF)

Related Posts